Vernissage’s

Kunstennacht 16 mei 2024

Graag willen wij iedereen bedanken die tijdens de Kunstennacht naar MyChapArt-21 is gekomen om de prachtige kunstwerken te bewonderen. Onze dank gaat ook uit naar de stad Hasselt voor het opnieuw organiseren van dit prachtige initiatief.

We zijn de kunstenaars bijzonder dankbaar voor het presenteren van hun schitterende werken.

Het was een avond van pure kunst en esthetisch genot!

Vernissage 7 April 2024

Hartelijk dank aan iedereen die onze vernissage op 7 april heeft bijgewoond!

We willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om deze bijzondere dag met ons te delen. Uw aanwezigheid maakte het evenement des te specialer en we hopen dat het voor u net zo’n verrijkende ervaring was als voor ons.

Onze deuren blijven open voor iedereen die geïnspireerd wil worden door kunst. We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. Omdat we iedereen persoonlijke aandacht willen geven en ervoor willen zorgen dat er altijd iemand beschikbaar is om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden, raden we u aan om ons een seintje te geven wanneer u wenst langs te komen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw ervaring bij ons zo aangenaam en informatief mogelijk verloopt.

Nogmaals bedankt voor uw steun en enthousiasme. Kunst leeft door de mensen die het waarderen en we zijn dankbaar dat u deel uitmaakt van onze gemeenschap. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Tot binnenkort tijdens kunstennacht 16 mei.

Vernissage 30 September 2023

aanwezige kunstenaars waren:

🎨 Jean Marie Swerts

🎨 Willy Ketelslagers

🎨 Jeanine Vandebosch

🎨 Raf Verjans

🎨 Anita Stan

🎨 Patricia Bacon

🎨 Monique Pluym

🎨 Etienne Jammaers

🗓️🎨 Uitnodiging Vernissage 29/07/23 tussen 14:00 – 17:00! 🗓️🎨

Beste kunst- en cultuurvrienden,

Blij jullie weerom te mogen uitnodigen voor onze vernissage op 29 juli 2023. Welkom tussen 14:00 tot 17:00 uur in de Kapelstraat 21 Hasselt. Een unieke gelegenheid om te genieten van een boeiende mix van kunstwerken, variërend van prachtige schilderijen tot verfijnde juwelen en indrukwekkende beelden.

🎨Ditmaal volgende kunstenaars aanwezig:

🎨 Patricia Bacon

🎨 Willy Ketelslagers

🎨 Jeanine Vandebosch

🎨 Jean Marie Swerts

🎨 Raf Verjans

🎨 Etienne Jammaers

🎨 Monique Pluym

Of je nu een kunstliefhebber, verzamelaar, of gewoon nieuwsgierig bent naar de magie van artistieke expressie, deze vernissage heeft voor ieder wat wils!

Mis deze bijzondere gelegenheid niet! Nodig gerust vrienden en familie uit om deze kleurrijke ervaring met ons te delen.

Tot dan!

Juni 2023: Jeanine Vandenbosch, Willy Ketelslagers, Patricia Bacon, Jean Marie Swerts, Raf Verjans, Etienne Jammaers & Boris Mestchersky

November 2022: Raf Verjans & Els Ruppol

Els Ruppol van Smets & Ruppol HASSELT. SPRNG Visual Artist

Oktober 2021: Jean Marie Swerts, Jos Bollen, Etienne Jammaers

Januari 2022: Eddy detournay, Marie Berte Leunen, Jan Verschueren

Februari 2022: Patricia Bacon

Maart 2022: Willy Ketelslagers & Jeanine Vandebosch